Automatische beregening van Engeldot

Zorgeloos genieten dankzij automatische beregening van Engeldot

Door de toenemende droogte in de zomer vergt het steeds meer tijd, inspanning en water om de tuin in goede conditie te houden. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een automatisch beregeningssysteem. Engeldot met vestigingen in Aalten en Zuidwolde is specialist op dit gebied. Het gerenommeerde bedrijf maakt het ontwerp, levert de materialen en organiseert de aanleg. Je hebt er geen omkijken naar.

Het hele jaar door zorgeloos genieten van een mooie verzorgde tuin? Met een automatisch beregeningssysteem krijgt je tuin altijd voldoende water en je hoeft niet meer aan de slag met een tuinslang of gieter. “Er wordt vaak gekozen voor een ondergronds systeem met pop-up sproeiers. Deze zijn alleen zichtbaar tijdens het sproeien. Wanneer ze ingeschoven zijn kun je er zorgeloos met een grasmaaier overheen.” Het systeem kan worden voorzien van een computer voor automatische beregening. Zo wordt er altijd op het juiste moment beregend en beperk je het waterverbruik tot een minimum.

Beregening

Het beregenen van je tuin is van groot belang. Tijdens warme zomerse dagen drogen planten snel uit en ook het gras heeft er zichtbaar last van. Resultaat: een bruin gazon. Een beregeningssysteem biedt de perfecte oplossing. “Op basis van een tekening of luchtfoto van de tuin maken wij kosteloos en vrijblijvend een beregeningsplan. Zo tekenen wij nauwkeurig en efficiënt de plaatsing van het leidingwerk en de sproeiers in, voor een optimale sproeidekking.” Beregeningssystemen worden geprezen om het gemak en zijn bovendien populair omdat ze uiterst efficiënt met water omgaan.

Handig

Een automatisch beregeningssystemen neemt alle zorgen weg en beperkt het waterverbruik tot een minimum. Dit systeem is aangestuurd door een beregeningscomputer deze werkt op Wifi en kan eenvoudig met een app bediend worden, waar je ook bent. Het beregeningsprogramma kan worden aangepast aan de weersverwachting. Hierbij is gelet op de verwachte temperatuur, neerslag, wind en luchtvochtigheid. Erg handig, je hoeft er verder niet meer op te letten. Ook niet tijdens afwezigheid of vakanties. Dat is wel zo prettig.

Specialist

Engeldot helpt je graag. Het bedrijf heeft al ruim 15 jaar expertise op het gebied van beregeningssystemen. Het assortiment omvat producten als druppelbevloeiing, sproeiers, beregeningspompen en alle andere bijkomende benodigdheden, naast tuinberegening is Engeldot een specialist op het gebied van regenwaterhergebruik, infiltratie, ontharders en ontijzeringssystemen. De deur staat voor je open en je kunt er altijd terecht om onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden te bespreken!

Voor meer informatie:
Engeldot Aalten
Spinnerij 1
7122 MR Aalten
T:  0543 47 41 41
E: info@engeldot.nl
I: www.engeldot.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *