Talententuin

Zoveel meer bedrijven en kansen dan je denkt!

Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Ik ken de steden, dorpen en jawel, ook de kernen. Ik heb een groot netwerk en met veel bedrijven kennisgemaakt. En toch verbaast het me hoe vaak ik nog organisaties tegenkom die ik nog niet kende. Ik organiseer De Talententuin nu voor het tweede jaar en de afwisseling tussen het bekende én onbekende vind ik fantastisch.

Enerzijds hebben we bedrijven die tien jaar geleden al op onze beursvloer stonden. Zij hielpen ons om De Talententuin te maken tot wat het nu is. Vaak melden ze zich alweer aan in de week na afloop van de vorige editie. En dan komt er twee maanden voor sluiting van de inschrijfdatum toch ineens weer een nieuw bedrijf. Meestal ken ik ze, maar ook vaak genoeg heb ik geen idee om welke organisatie het gaat. Het blijkt dan een bedrijf dat “ook bij ons in Doetinchem” zit, of waar ik elke dag langsrijd bijvoorbeeld.

Activiteiten

Dat vind ik fascinerend. Uniek en verrassend, net zoals De Talententuin zelf. We proberen onze bezoekers jaarlijks te blijven verrassen. Om talent te blijven koppelen aan het Achterhoekse bedrijfsleven en kennis te laten maken met alle mooie plekken die onze regio rijk is. Elk jaar weer net even anders, mee met de tijd. Ook dit keer hebben we weer inspirerende sprekers, nieuwe bedrijven en vernieuwende stands. Kom je ze ook bewonderen? Ik zie je graag de 24e bij de SSP-Hal in Ulft!

Dé 5 redenen om naar De Talententuin te komen!

1 = Meer dan 100 werkgevers

2 = Inspirerende sprekers

3 = Versterken van je netwerk

4 = Race simulatoren, VR-games en een photobooth

5 = Gezellige borrel

Deze talenten gingen je voor

“Ik had al eerder stage gelopen bij kleinere bedrijven, dus wilde nu graag bij een groot, internationaal bedrijf aan de slag. Obelink sprong er tijdens De Talententuin voor mij meteen uit en met mijn (toekomstige) stagebegeleider klikte het direct! Na de informele kennismaking ging het snel, al na 2 weken was mijn stage rond.” – Hein, Bedrijfskunde

“Op De Talententuin heb ik veel verschillende bedrijven gesproken. Dat was allemaal heel laagdrempelig en informeel, waardoor ik meteen meerdere kennismakingen kon inplannen. Uiteindelijk ben ik bij Vink Kunststoffen terecht gekomen, waar ze jong talent met open armen ontvangen.” – Hanna, Commerciële Economie

“Vorig jaar op De Talententuin kwam ik contact met Dennis, van Remondis. Hij vertelde mij dat ze daar jong talent zochten met verschillende achtergronden, voor meerdere functies. Inmiddels werk ik al een tijdje met plezier als Management Trainee en ben ik betrokken bij de technische projecten binnen het bedrijf.” – Timo, Management Trainee

Het team van De Talententuin wenst je veel plezier op vrijdag 24 november!

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link: https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *