Zwem- en saunaparadijs Bahia in Bocholt is vanaf 1 juli weer open

Gierend van de pret door de glijbanen roetsjen, lekker spetteren in de diverse binnen- en buitenzwembaden of heerlijk relaxen in de whirlpool: sinds 1 juli kan jong en oud weer genieten in Bahia in Bocholt. Ook kunt u weer gebruik maken van alle saunafaciliteiten en zijn ook de beide restaurants sinds 1 juli jl. weer open. De strenge coronamaatregelen in Duitsland staan garant voor een ontspannen en coronaproof bezoek. Uiteraard met inachtneming van anderhalve meter afstand en een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van de bezoekers.

Volop waterpret voor de hele familie

Er is wel sprake van een aantal aanpassingen. Voor personen van 7 jaar en ouder is er mondkapjesplicht – tot aan de rand van het zwembad – en er kunnen minder bezoekers worden toegestaan dan normaal. Maar Mario Sevink, bedrijfsleider van Bahia, is vooral heel blij dat bezoekers weer kunnen genieten van de veelzijdige mogelijkheden die Bahia te bieden heeft. “Het is fijn dat mensen in deze tijd veilig kunnen ontspannen en genieten,” zegt hij.

Geurceremonieën

In de saunas vinden de bekende en geliefde opgietingen ook weer plaats, zij het in iets gewijzigde vorm. De zogenaamde “geurceremonieën” geven een extra dimensie aan uw saunabeleving. Daarna kunt u heerlijk relaxen in het zoutwaterbad buiten, de boomhutsauna of een van de rustruimtes. Of u boekt een ontspannende massage, want ook dát kan weer. Een spontaan bezoek aan Bahia is mogelijk, maar om wachtrijen te voorkomen wordt geadviseerd online te boeken en te betalen. Dat gaat heel eenvoudig: u kiest datum en tijdslot en maakt de reservering voor het gewenste aantal uren: voor het zwembad  2 of 4 uur, voor de sauna 4 of 6 uur. Op het moment worden er geen dagkaarten verkocht. Doordat maar de helft van het gebruikelijke aantal bezoekers naar binnen kan, komt iedereen zo eerlijk aan de beurt.

80 graden

Alle sauna’s worden verwarmd tot een temperatuur van minstens 80° C. Dit heeft een bewezen desinfecterende werking en zorgt ervoor dat eventuele virussen onschadelijk worden gemaakt. Zo bent u er zeker van dat u niet alleen aangenaam, maar ook veilig kunt ontspannen.

In de grote tuin van de sauna wordt momenteel gewerkt aan een buitenbar. “Alles is al ingericht, en binnenkort kan men hier genieten van drankjes en snacks,” vertelt Monika van de Sand, waarnemend bedrijfsleider.

Mario Sevink legt tot slot nog iets uit over de hygiënische maatregelen die Bahia heeft getroffen. Zo worden relingen en deurklinken zeer regelmatig gedesinfecteerd, staat handdesinfectiemiddel klaar, en zuigt het luchtbehandelingssysteem alleen verse lucht van buiten aan.

Gun uzelf dus gerust wat “Auszeit” zoals ze in Duitsland zeggen en geniet van uw bezoek aan Bahia!

Inselbad Bahia
Hemdener Weg 169
46399 Bocholt
t (00 49) 2871 272 660
i www.bahia.de
e info@bahia.de

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *