zwemvijver

Zwembad of zwemvijver aanleggen

Vaak moet er een beslissing genomen worden: of een zwembad, of een vijver. Een zwemvijver  is dan een ideale tussenoplossing. Houd hierbij wel rekening dat in een zwemvijver of biologische vijver waterdiertjes en kikkers kunnen zitten. In een klassiek zwembad zitten ook diertjes, maar ze overleven dit niet door het gehalte chloorderivaten. Het zwemmen in een natuurvijver is te vergelijken met het zwemmen in de zee of in een meer.

Wetenschappelijk aanvaard

Het filteren van de zwemvijver gebeurt op een biologische manier. Om het water gezond en zuiver te houden, delen we de vijver in, in een zwemgedeelte en een beplant gedeelte. Moerasplanten en een zone van biologische filtratie garanderen een gezond en zuiver water.

U kunt kiezen voor een UV-straler om het water nog meer kristalhelder te maken, maar ook ervoor te zorgen dat de ziekte verwekkende bacterieen zoals legionella  gedood worden waardoor het water ook veilig is . Biologisch filteren betekent reinigen met behulp van bacteriën. Deze bacteriën zetten afvalstoffen om in door planten opneembare moleculen.

Geïnteresseerd?

Mocht u geïnteresseerd in een mooie zwemvijver voor uw kinderen en of kleinkinderen  dan is Valleverzasca bv uw partner om dit gezamenlijk op te pakken 

Valle Verzasca B.V.
Bronkhorsterstraat 9, 7255 KL Hengelo (Gld.)
Tel.: 0575 46 11 95
W: www.valleverzasca.nl
I: info@valleverzasca.nl   

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *